Gaming

Cutitele din Counter-Strike refacute in lumea reala de MAN AT ARMS

MAN AT ARMS este una dintre cele mai populare serii de pe Youtube, clipurile realizate de canalul AWE me, un subsidiar Break Media, adunand fiecare minim un milion de vizualizari.

Daca in trecut s-au mai aventurat in taramul jocurilor video, realizand arme din jocuri precum Halo sau DMC, in aceasta saptamana si-au oprit atentia la popularul joc Counter-Strike, alegand sa realizeze doua dintre cele mai populare cutite din joc, mai exact Karambit-ul si Balisong-ul cunoscut in joc sub numele de Butterfly knife.

Eforturile fratilor Stagmer este de aplaudat, cu toate ca rezultatul final, cel putin in cazul Karambit-ului este lamentabil, cat despre Butterfly acesta lasa impresia unui cutit gandit pentru cineva cu mana cat lopata. Pe de alta parte, trebuie sa integem si timpul limitat pe care cei doi frati l-au avut la dispozitie pentru a realiza cele doua cutite, un cutit realemente bun, realizat de un armurier specializat, asa cum unul dintre frati spune si in clip, putand sa ajunga undeva intre 40.000 si 100.000 de dolari.

Se mai puteau adauga cosmetizari ici si colo, pentru un aspect mai placut si cine stie, poate chiar niste skin-uri, asa, pentru jucatori, fratii Stagmer fiind ei insisi jucatori de Counter Strike. Pe de alta parte, un user Reddit si-a facut propiul Balisong folosind referinte din joc, o bucata de otel si multa rabdare, iar acesta arata chiar mai bine decat ceea ce au realizat fratii Stagmer.

Articole asemanatoare

Back to top button