Gaming

Cut The Rope 2 – Taie cu cap!

Cunoscutul personaj Om Nom revine impreuna cu cinci prieteni: Roto,Lick,Blue,Toss si Boo. Cut the Rope 2 aduce un nou nivel de distractie adaugand locatii noi de explorat, numeroase personaje care il pot ajuta pe Om Nom sa parcurga nivelele jocului, mai multe posibilitati de a costumiza caracterul, o grafica noua si misiuni noi.Acum avem posibilitatea sa il mutam pe Om Nom: Roto il poate misca in pozitia dorita, Blue il poate ridica, Boo il poate face sa sara, Lick poate cre a poduri si Toss poate arunca obiecte, inclusiv bomboane. Ai la dispozitie 100 de nivele pe care le poti parcurge si daca nu reusesti sa treci de un nivel anume, poti apela la Powerup-uri, iar daca ramai fara ele poti achizitiona altele din Shop, evident cu bani reali.

Grafica arata bine fata de prima versiune a jocului si a fost acum optimizata pentru ecrane cu rezolutii FullHD. Reclamele sunt si ele prezente in acest joc, la fiecare unul sau doua nivele aparand publicitate la care puteti da skip dupa 10 secunde.

Jocul este amuzant atat pentru cei mari cat si pentru cei mici el este gratuit. Se poate descarca de aici: Google Play Store : Cut the Rope 2 .

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. N-ati pune voi si link-uri spre App Store nici morti, de parca exista doar Android pe lumea asta.
    E gratis ca e impanzit cu reclame, tipic Google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button