PC&Consoles

Curse of Osiris, primul expansion pentru Destiny 2, sosește pe 5 decembrie

Prima dată când am auzit despre Curse of Osiris, primul DLC pentru Destiny 2, a fost luna trecută. Acum, cu ocazia evenimentului organizat de PlayStation la Paris Games Week, Bungie a arătat un trailer nou pentru acest expansion, care anunță și o dată de lansare (5 decembrie).

Noul DLC permite jucătorilor să călătorească pe planeta Mercur. Un nou portal a fost deschis, din care iese o armată de Vex venită din trecut și viitor. Această amenințare trebuie să fie eliminată înainte de a invada întregul sistem solar, dar vei avea nevoie de ajutor. Și aici intervine Osiris, cel mai cunoscut Vanguard. Pe măsură ce duceți mai departe lupta pe Mercur împotriva roboților Vex, va trebui să-l gășiți pe Osiris și să vedeți dacă vă va fi de ajutor sau doar vă va pune bețe în roate.

Noul DLC înseamnă de asemenea că veți putea obține armuri și arme noi mai puternice, pe care să le folosiți în luptă. Ba mai mult, va fi deblocat accesul la un nou spațiu social – Lighthouse – care în primul Destiny era rezervat celor care au completat evenimentul Trials of Osiris. Veți avea de asemenea ocazia să explorați zona Infinite Forest de pe Mercur, să participați la și mai multe misiuni, și să primiți mai multe raid-uri.

Curse of Osiris este primul dintre cele două DLC-uri planificate pentru Destiny 2. Următorul pachet de conținut este planificat să fie lansat cândva pe parcursul primăverii următoare. Așa cum se poate vedea din sfârșitul trailerului, în următorul DLC va trebui să vă luptați cu nanoboții SIVA, aceași pe care-i știți încă din expansion-ul Rise of Iron din primul Destiny.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button