GamingPC&ConsolesȘtiri IT

În curând vom avea un nou weekend gratuit de Overwatch

Overwatch se apropie de moment aniversar, ocazie cu care vom avea parte de o serie de evenimente speciale.

Începând cu data de 22 mai și până pe data de 11 iunie, Blizzard va sărbători al doilea an de Overwatch cu peste 50 de articole noi, printre care opt legendare și trei skin-uri epice, emote-uri noi de dans și o nouă hartă de Deathmatch numită Petra. Deathmatch obține, de asemenea, un nou mod competitiv pentru evenimentul aniversar, complet cu potrivirea de meciuri, niveluri de calificare și clasamente.

Odată cu lucrurile noi vin și câteva mai vechi: obiectele cosmetice și emote-urile de la evenimentul aniversar de anul trecut vor reveni, la fel ca în cazul unor evenimente sezoniere anterioare, inclusiv cele din Overwatch: Archives, care se vor roti zilnic prin Arcade. Toate premiile sezoniere de anul trecut vor fi incluse în cutiile cu recompense în timpul evenimentului și toți cei care se loghează la Overwatch în timpul celebrării celei de-a doua aniversări vor primi o gratuit o cutie legendară cu această ocazie.

Și, desigur, va exista și un weekend gratuit. În perioada 25-28 mai, jocul va putea fi jucat gratuit pe toate platformele. Gama completă de eroi va fi deschisă tuturor pentru toate cele 18 hărți din Quick Play, Custom Games și Arcade. Orice progres câștigat în timpul weekend-ului gratuit se va transfera la jocul complet dacă decideți să-l cumpărați. Vorbind despre asta, Blizzard va lansa și o nouă versiune Overwatch Legendary Edition pe 22 mai, care va include seturi de skin-uri Legendary, Epic și Origin.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button