PC&Consoles

Curând Overwatch va primi un alt weekend gratuit

Blizzard are o veste bună pentru oricine dorește să joace Overwatch gratuit weekend-ul următor: veți avea această ocazie. În perioada 17-21 noiembrie, veți putea să descărcați clientul Overwatch gratuit, apoi să vă băgați la joc. Promoția pune la bătaie lista completă de 26 de eroi și 16 hărți, plus modurile de joc Quick Play, Custom Games și Arcade.

Veți avea nevoie de clientul Battle.net pentru a participa (dacă nu îl aveți deja) și, la fel ca în weekendul Overfreebies, orice progres pe care îl faceți, inclusiv nivelurile și cutiile câștigate, se va reporta când veți cumpăra jocul. Weekend-ul gratuit va fi disponibil pe toate platformele, dar, din păcate, cross-platform play nu este disponibil. (Asta nu e tocmai o noutate.)

Weekend-ul gratuit va începe la ora 21 (ora României) pe 17 noiembrie – adică următorul weekend, nu acesta de acum – și va lua sfârșit la 9:59 dimineața pe 21 noiembrie. Detalii complete și o listă cu întrebările frecvente puteți găsi pe playoverwatch.com.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button