Tech&IT

Cuptorul care te învață să gătești și mașina care te învață să speli – Candy @ IFA 2016

Am menționat în rânduri repetate în ultimele zile că IFA 2016 este o expoziție dedicată consumatorilor domestici – dar n-am avut până acum prea des ocazia de a ilustra ce ar putea căuta produse cu destinație casnică în sfera tech. Până am trecut prin zona italienilor de la Candy.

Cuptorul inteligent Candy oferă utilizatorilor cea mai simplă experiență posibilă. Acesta oferă un mod manual ce permite alegerea funcției, duratei și temperaturii. Pentru cei ce necesită indicații suplimentare (și hai să fim sinceri, e un motiv pentru care cuptoarele moderne se livrează cu manuale), cuptorul include programe standard pentru diferite rețete.

În plus, cuptorul include și rețete video cu tot cu instrucțiuni de preparare. Dacă n-ar fi fost de ajuns, utilizatorul are posibilitatea în orice moment de a viziona ce se întâmplă în interiorul cuptorului, atât pe ecranul acestuia cât și pe tableta personală.

Pe lână cuptorul smart, Candy au introdus și o mașină de spălat inteligentă împreună cu accesoriul TED, un dispozitiv care cu ajutorul telefonului poate detecta ce fibre sunt introduse în mașina de spălat. După ce ți-ai scanat toate rufele, accesoriul îți spune exact ce ciclu de spălare ar trebui să folosești.

Dar despre ce vorbim? Vedeți exact despre ce este vorba în clipul ce urmează.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button