MORE

Cunoscutul dezvoltator de jocuri Peter Molyneux ii avertizeaza pe Microsoft „sa nu mai faca promisiuni desarte”

Programatorul si designerul Peter Molyneux, unul dintre greii industriei gamingului, avertizeaza compania Microsoft ca nu ar trebui sa faca promisiuni desarte.

Britanicul a facut referiri la nou-anuntatul proiect al Microsoft – Windows Holographic, proiectat sa foloseasca holograme pentru a lasa utilizatorilor impresia ca interactioneaza cu continutul digital. Aceasta tehnologie functioneaza cu un dispozitiv denumit HoloLens si cu programul Holo Studio. Intr-un interviu in exclusivitate pentru GamesIndustry International, Molyneux, fost Creative Director la Microsoft, declara ca dispozitivul HoloLens ii aminteste de Kinect, si Microsoft nu ar trebui sa exagereze cu promovarea unui produs aflat la inceput de drum, pentru ca nu se stie daca va ajunge sa aiba rezultatele mult-laudate.

Ciudat este altceva. Peter Molyneux este cunoscut si el ca fiind un individ care promite multe si livreaza pe jumatate, multe dintre conceptele sale fiind doar o groaza de promisiuni si angajamente… si atat! Nu putem decat sa numim incidentul hilar, la granita cu penibilul.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button