Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cumparatorii se inghesuie „ca ursul la miere”, iar mierea este… OnePlus One!

/
/
/
/
image

Inca din momentul in care OnePlus a prezentat One, fanii Android s-au inghesuit pentru invitațiile in numar limitat necesare pentru a cumpăra produsul. A fost o asteptare enervant de lunga, dar se pare că producatorul incepe incet-incet sa satisfaca cererea.

Cofondatorul Carl Pei a declarat pentru Forbes, ca OnePlus a vândut pana acum 500.000 de smartphone-uri și are ca tinta un milion până în 2015. Deci, de ce nu și-a deschis OnePlus porțile deja? Ei bine, compania susține că pentru a vinde dispozitivul la un preț atat de scăzut, nu poate risca inventar in exces. Compania isi deschide încet porțile, după ce a avut o fereastră (gresita zicem noi) de precomanda, care ar fi însemnat ca oricine ar fi putut sta macar la rand. Firma spune că adunat „zeci de mii” de precomenzi și oferă fanilor o a doua șansă de a precomanda pe 17 noiembrie dispozitivul, presupunând că fanii nu au renunțat deja și ca OnePlus si-a rezolvat problemele din ultima perioadă .

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar