MORE

Ce mai trebuie să știți inainte de cumpararea unui Samsung Galaxy S6

In lumea telefoanelor si a tehnologiei, constant in evolutie, un potential client trebuie sa fie informat. Asa ca ne-am decis sa facem un mic material care sa „invete” un potential client ce ar trebui sa stie inainte de cumpararea unui Samsung Galaxy S6. Samsung Galaxy S6 și varianta S6 Edge au fost lansate la nivel mondial, așa că în acest moment probabil ori vă întrebați dacă ar fi bine să luați sau nu unul, ori dacă s-a mai petrecut vreun eveniment care să pipereze lansarea sa, precum dezvăluirea anterioară că… este cam ușor de îndoit.

Ei bine, v-ar veni să credeți că cineva a încercat să lanseze un Galaxy S6 Edge… în spațiu? Lanțul de magazine Tesco a lipit un telefon de un balon meteorologic și-au mai prins si un GoPro de el, permițându-i să se ridice până la limita atmosferei, iar apoi să coboare într-un drum ce i-a luat aproximativ două ore. Cu o așa reușită, de ce nu au lăsat telefonul în sine să înregistreze plimbarea în locul unui GoPro? Fiindcă bateria unui Galaxy S6 nu funcționează prea bine la -35 de grade celsius. De asemenea, aterizarea a fost cam… dureroasă pentru telefon.

Vorbind despre varianta Edge, nu va fi prea ușor de găsit, pentru că sticla specială folosită la ecranul său curbat este mai greu de produs, iar producatorul acesteia nu poate ține pasul cu cererea, fiind suprasolicitat. Probabil această problemă va fi ameliorată pe parcursul următoarelor luni. Cei care tot nu reușesc până atunci să pună mâna pe un Edge, ar putea la fel de bine să mai aștepte puțin, pentru obține un cu totul alt model de Galaxy S6, cu numele de  cod Active, ce aparent va fi echipat cu o baterie mai mare, de 3500mAh, plus o carcasă rezistentă la apă, și un slot micro SD. Da, variantele standard nu au suport pentru extinderea spațiului de stocare printr-un card SD.

De asemenea retineti si faptul ca Edge unul dintre cele mai scumpe telefoane la capitolul productie realizate vreodata de Samsung. Daca S5 costa 256$ pentru a fi produs, iPhone 6 de 128GB 263$, S6 Edge costa nu mai putin de 290$, ceea ce ar trebui sa va inspire incredere. Samsung a mai „taiat” din propriile profituri pentru a va oferi un hardware de top! Doar ecranul Amoled curbat costa 85$ pentru a fi produs, procesorul Exynos 30$, cei 3GB DDR4 27$ iar stocarea 25$. Iar cei 290$ nu includ nici macar licentierea unor patente sau alte cheltuieli suplimentare adiacente. Scopul final al producerii unui terminal atat de scump este evident: acela de a-si surclasa big-time competitia, si a livra consumatorului final un terminal premium, asa cum Samsung a promis la lansarea seriei S6.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button