TECH

Sunn Light: Cumpara-ti un Soare cu 300 $ !

Sunn Light iti aduce un Soare nou-nout in casa. Prinde rasaritul si apusul in fiecare zi !

sunn-light-times

Sunn Light este o lampă LED circular pe care o putem fixa pe perete si care încearcă să imite lumina solara de la rasarit pana la apus.

Pentru a face acest lucru dispozitivul se conecteaza prin prin Bluetooth la o aplicație mobilă pentru a inregistra de latitudinea și longitudinea, asa incat sa poata imita intensitatea luminii și a culorii soarelui.

Sunn Light vine în două versiuni: una de 48.6 cm in diametru, cu 240 de LED-uri și o putere de 3.000 de lumeni și alta de 60 cm, 330 de LED-uri și 5.500 de lumeni.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button