Telefoane

Cum va fi vremea? Cele mai bune aplicatii meteo!

Vremea se schimba constant, iar daca vrei sa iesi din casa nu stii cu ce sa te imbraci sau daca trebuie sa iei umbrela cu tine.

Noroc cu tehnologia mobila actuala, care permite o predictie cat mai precisa a vremii, aplicatiile respective bazandu-se pe imagini din sateliti si zeci de radare locale. In lista alaturata am adaugat cateva dintre cele mai bune aplicatii meteo, pe care noi le utilizam.

 

Weather UndergroundAceasta aplicatie este disponibila gratuit pe Android si iOS. Aplicatia are la baza peste 200000 de statii meteo la nivel global, plus cele din satelit, plus posibilitatea de interactiune a utilizatoriilor.

AccuWeather Aceasta este probabil cea mai populara aplicatie pentru vreme, ea fiind preinstalata pe multe telefoane cu Android. Aplicatia este gratuita, si disponibila inclusiv pe iOS.

Google Now – Predictia meteo din Google Now are la baza datele oferite de catre Weather.com. Daca setati corect Google Now, acesta va trimite notificari legate de schimbarea vremii.

WeatherBug – Aplicatia se lauda cu cea mai mare retea de statii meteo profesionale din lume. Aceasta  beneficieaza de 18 harti care arata alerte de fulgere, temperaturi locale, presiunea atmosferica locala, umiditatea, etc… Aplicatia este gratuita.

Voi ce aplicatii meteo recomandati?

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

6 comentarii

  1. Folosesc Foreca Weather de ceva vreme cu foarte bune rezultate.
    AccuWeather, in experienta mea, este mereu pe langa. Poate in alte tari sunt rezultate mai de incredere dar eu nu am avut noroc deloc.

  2. Nu stiu daca au aplicatie, dar folosesc si recomand cu caldura meteoblue. este folosit si de aviatia sportiva in Romania… din punctul meu de vedere este cel mai de incredere.

  3. TODAY Weather folosește că sursă yr.no
    De fapt, aplicația asta are 5 surse, din care poți alege !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button