GAMING

Cum va fi lansat Hitman

Noul joc Hitman are un model foarte diferit de lansare a conținutului, comparativ cu predecesorii săi. Nu tot jocul va fi disponibil în prima zi, deoarece va primi conținut gratuit în viitor, conform programului pe care IO Interactive l-a publicat acum.

Varianta de lansare a lui Hitman va include trei zone de joc masive, mult mai mari ca orice hartă a unui titlu anterior. În aceste trei hărți, disponibile din 11 martie, vor fi 6 misiuni de campanie, cu 40 de metode diferite prin care obiectivele pot fi atinse. Modul Contracts va fi disponibil, cu peste 800 de ținte posibile.

După această dată, în luna aprilie urmează lansarea hărții din Thailanda. În luna mai vom avea parte de o hartă nouă în SUA, iar în iunie, Agentul 47 va reveni în Japonia, după ce națiunea a scăpat de furia sa pentru câteva jocuri. Fiecare hartă nouă adaugă unelte și arme adaptate locației, misiuni suplimentare, și va extinde povestea în care 47 încearcă să demoleze o conspirație mondială.

Dar până ce vor fi lansate hărți noi, jucătorii nu vor sta cu ochii în soare. Săptămânal vor fi misiuni speciale, pe care jucătorii nu le vor putea repeta și care nu vor mai fi reintroduse în Hitman vreodată.

Vor fi misiuni de tip Contract făcute de membri echipei de producție. Cele mai bune contracte realizate de comunitate vor fi promovate, și se va tot adăuga echipament nou.

Cei interesați să joace Hitman înainte de lansare pot face precomandă jocului pentru a obține acces garantat la Beta testul ce se va desfășura înainte de lansare.

[Blue’s News]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close