RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Cum trebuie tratat un Galaxy Fold?

Samsung oferă indicații pentru îngrijirea bibeloului

Samsung Galaxy Fold se perindă pe undeva pe piață în momentul actual. Dar nu este tocmai un telefon pe care lumea îl poate folosi în mod normal, din cauza modului în care este construit și a caracteristicilor sale mai inedite.

Iar pentru cei puțini care își vor permite unul, Samsung a pregătit un clip scurt prin care vrea să le amintească acestora cum să îl folosească.

Compania ține să le amintească utilizatorilor că îl țină departe de lucruri care ar putea defecta dispozitivul, precum apă și praf. De asemenea, ar trebui ținut departe de obiecte periculoase chei, monede și cărți de credit. În alte cuvinte, ar fi bine să nu îl țineți într-un portofel, sau într-o poșetă.

Samsung mai ține să amintească de faptul că Galaxy Fold are o balama foarte, foarte sofisticată, cu multe rotițe, și o construcție complexă. Probabil nu ar trebui să băgați degetele pe acolo pentru a nu strica ceva. Mai trebuie atins cu finețe și nu necesită un protector de ecran suplimentar aplicat pe suprafața sa, sau desprins de pe suprafața sa.

În general, probabil ar fi bine să îl țineți în vitrină, ca un pe un bibelou.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button