Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

„Cum se scrie” corect in limba romana, pe Android!

/
/
/
/
image

Tind sa scriu ca o aplicatie precum cea despre care vorbeste aceasta stire este una de nisa. Nu, nu din rautate! Ci din observarea celor din jurul nostru. „Cum se scrie” este o aplicatie in care inveti (din nou) sa pui doi „i” acolo unde este cazul, sa folosesti corect „pe care” in loc de „care”, cand sa scrii intr-un cuvant sau in doua, cu cratima (cacofonie acceptata, n.r.), cu dublu „n” etc. Nuante, ar spune unii. Nuante, poate, dar cu nuantele astea iti faci viata mai usoara,  zicem noi.

Dezvoltatorii – cei de la FlyOnMobile – au folosit investitii minime pentru a transpune o parte din dictionarul explicativ (stiti voi, cartea aceea de cateva sute de pagini pe care ar trebui s-o deschidem mai des „decat prevede legea”. Nu de alta, dar nu-i strica nimanui sa-si cunoasca limba materna!) in aceasta aplicatie. FlyOnMobile a promis ca va face actualizari constante, fiecare dintre acestea urmand sa introduca 50-100 de cuvinte/expresii buclucase. Ii rugam pe posesorii de dispozitive Apple sa aiba putintica rabdare pana la lansarea aplicatiei si pe sistemele lor. Deocamdata, ea este disponibila doar pe Android si o gasiti, evident, pe Google Play. In timp ce pe Android, „Cum se scrie” poate fi rulata gratuit, pe iOS ar putea costa „o suma modica”.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar