MORE

Cum schimba aceasta scena tot intelesul lui Batman V Superman

Batman v Superman: Dawn of Justice este cel mai nou film din universul cinematic de super-eroi al companiei Warner Bros. Dar desi a avut incasari foarte mari, criticii nu au fost tocmai blanzi cu el.

Pentru a mai ameliora problema, Warner Bros a decis sa publice o scena care a fost taiata din film, un care schimba in totalitate intelesul sfarsitului peliculei, oferind in sfarsit ceva context pentru tot ce s-a intamplat acolo.

Daca nu ati vazut filmul, ar fi bine sa nu mai cititi de aici inainte, pentru ca exista un spoiler masiv.

Ce ati vazut acolo a fost cum Lex Luthor comunica aparent cu o entitate extraterestra, folosind sistemul de comunicare al navei, cel care arata de parca planeta Krypton nu auzisera de holograme sai OLED, ci doar de pilitura de fier. Speculatiile despre cine ar putea fi aceasta entitate includ numeroase nume, multe dintre ele fiind asociate cu aghiotantii lui Darkseid, unul dintre cei mai mari inamici ai lui Superman. Desi, practic, este mai mult un personaj din seria New Gods, dar tot are tendinta sa mai amentinte Pamantul din cand in cand.

Aparitia sa si posibile influente extraterestre asupra mintii lui Lex Luthor chiar ar explica multe despre comportamentul aberant al personajului.

Desigur, daca ar fi sa ne luam dupa modul in care Warner a tot reproiectat personaje, ar putea fi vorba si de Braniac, seria de desene animate Justice League Unlimited avand chiar o serie grozava in care Lex Luthor a fost controlat direct de acesta si folosit ca o unealta pentru distrugerea lumii.

Adevarul probabil va iesi la iveala atunci cand va fi lansat filmul Justice League, sau macar partial elucidat cand Batman V Superman va primi o varianta mai completa, pe Blu-Ray sau DVD.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button