MORE

Cum sa vezi Star Wars 7: The Force Awakens in pace

Noul film Star Wars isi va face aparitia in cinematografele locale in zilele urmatoare, dar cum suntem pe internet, inevitabil persoane neplacute vor incerca sa va strice experienta, spunandu-va ce se va intampla in film. Exista acum o solutie, in cazul in care folositi Chrome.

O noua extensie a fost publicata pe Chrome Web Store care va bloca automat orice pagina contine informatii despre Star Wars The Force Awakens. Se numeste Force Block: the Star Wars spoiler blocker. Acest Plug-in nu va bloca fara discrimare orice incepe cu „Star Wars”, ci foloseste un algoritm pentru a detecta spoilere si permite adaugarea de pagini la un whitelist.

Asa ca daca vreti sa vedeti in pace noul film Star Wars, si se intampla sa aveti prieteni mai „amuzanti” sau sa vizitati site-uri care insista sa publice spoilere, ar fi bine sa va echipati cu ceva de genul acesta.

Alternativ, ati putea evita internetul pentru cateva zile, pana cand vedeti filmul. De asemenea, as fi foarte recunoscator daca nu ati scrie spoilere in comentarii despre The Force Awakens.

Pe cat de mult ati vrea, incercati sa va abtineti la a spune tuturor ca Jar Jar Binks este Kylo Ren.

[Google]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close