TECHRSS PaginaDeMediaTelefoane

Cum sa rezolvi problemele cauzate de noul iOS 14?

Apple s-a umflat in pene odata cu lansarea iOS 14, dar se pare ca noua versiune a sistemului de operare este plina de probleme. Inca din prima zi de viata pe piata a noului sistem, utilizatorii au inceput sa se planga. Ba nu merg aplicatiile de fitness, ba alte aplicatii refuza sa se deschida, datele stocate sunt raportate gresit si cel mai rau, bateria a fost afectata puternic de noul update. Aceasta ultima problema se resimte si pe iPhone si pe Apple Watch.

Intre timp, Apple a lansat deja un update pentru iOS 14, insa acesta nu a rezolvat niciuna dintre noile probleme. Pana cand producatorul se va hotara sa lanseze un update care sa repare aceste probleme, nu prea aveti multe solutii. Apple a postat un articol cu instructiuni, insa acestea nu sunt chiar usor de urmat.

Cum sa rezolvi problemele cauzate de iOS 14?

Solutia nu este chiar comoda si va duce la pierderea de date precum cele din aplicatiile de fitness. In plus vei pierde si ceva timp pana cand toata procedura este gata, dar macar vei avea iOS 14 pe telefon.

  • Desperecheaza Apple Watch-ul de la iPhone si asteapta pana cand se termina procesul de back-up pe telefon.
  • Prin intermediul iCloud creeaza un back-up complet al datelor de pe telefon.
  • Dupa ce update-ul este gata, reseteaza complet telefonul. Asta va duce la pierderea datelor si a setarilor.
  • Reporneste telefonul si restaureaza datele din iCloud.
  • Imperecheaza din nou ceasul la telefon si restaureaza si datele acestuia.

Daca nu vrei insa sa treci prin tot procesul acesta, poti astepta ca Apple sa lanseze un nou update pentru iOS 14. Poate ca prin intermediul acestuia se vor rezolva problemele, dar tot producatorul sugereaza ca utilizatorii afectati sa urmeze aceste instructiuni pentru a preveni pierderea de date. Deci problema pare sa fie mai urata decat credeau unii.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button