MOBILENEWSRSS PaginaDeMediaTECH

Cum sa pui poze pe Instagram direct de pe PC

Instagram este una dintre cele mai populare retele sociale si poate fi accesata de pe aproape orice dispozitiv. Dar nu de multe ori am trecut prin situatia in care sa fac poze cu o camera dedicata, pe care sa o o prelucrez pe PC si apoi sa incerc sa o pun pe Instagram, este o bataie de cap, sa tot muti pozele de pe un dispozitiv pe altul si sunt sigur ca si alte persone au trecut prin aceiasi situatie.

Mai jos va prezentam trei metode prin care puteti urca pozele pe Instagram direct de pe PC.

Google Chrome si Developer Mode

Cea mai simpla si rapida metoda este de a naviga pe Instagram de pe PC sau Mac folosind browserul Google Chrome sau orice alt browser care dispune de Developer Mode. In Google Chrome apasati tasta F12 pentru a accesa rapid modul Develoer Mode, apoi din menu dati clock pe icoana care reprezinta un telefon mobil. Acest lcuru permite browser-ului sa simuleze un telefon mobil, astfel vor aparea optiuni noi pe Instagram.

Descarca aplicatia oficiala din Windows 10 Store

Nu multe persoane cunosc faptul ca Instagram are o aplicatie dedicata care se regaseste in Microsoft Store. Aplicatia nu este exact ca cea de pe Android sau iOS, dar ofera totusi posibilitatea de a incarca cu usurinta pozele sau Stories direct de pe PC.

Emulator pentru Android

Probabil cea mai complicata metoda este utilizarea unui emulator de Android precum Bluestacks. Program ce permite rularea sistemului de operare Android folosind o masina vitruala. Asadar puteti folosit Play Store pentru a descarca aplicatia oficiala Instagram. Emulatorul functioneaza atat pe Windows cat si pe Mac sau Linux si are o multime de alternative.

Show More

Mihai Andrei

Redactor Tech

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close