TECH

Cum sa pregatesti un biberon in 15 secunde

Toate mamele si taticii stiu cat de greu este sa te trezesti noaptea sa speli biberoane, sa incazesti apa, sa versi pe masa laptele praf, sa-ti sara somnul, si peste toate astea bebele sa planga de foame!!!

O ultima inventie care va poate ajuta, un dispozitiv cu o multime de functii care iti simplifica viata si ziua si noaptea, este Milk Nanny, un aparat care poate sta pe noptiera ta si iti poate prepara laptele pentru copil in cateva SECUNDE.

Apesi pe un singur buton si in 15 secunde laptele cald, perfect omogenizat si perfect dozat se afla in biberonul gata sa fie savurat.

Mai mult decat atat, scanezi eticheta cutiei de lapte praf cu smartphone-ul din dotare, iar aparatul va sti exact de ce doza de lapte are nevoie bebelusul tau in functie de varsta si de ora de masa, cata apa, cum evolueaza alimentatia sa.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button