Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cum sa pregatesti un biberon in 15 secunde

/
/
/
/
image

Toate mamele si taticii stiu cat de greu este sa te trezesti noaptea sa speli biberoane, sa incazesti apa, sa versi pe masa laptele praf, sa-ti sara somnul, si peste toate astea bebele sa planga de foame!!!

O ultima inventie care va poate ajuta, un dispozitiv cu o multime de functii care iti simplifica viata si ziua si noaptea, este Milk Nanny, un aparat care poate sta pe noptiera ta si iti poate prepara laptele pentru copil in cateva SECUNDE.

Apesi pe un singur buton si in 15 secunde laptele cald, perfect omogenizat si perfect dozat se afla in biberonul gata sa fie savurat.

Mai mult decat atat, scanezi eticheta cutiei de lapte praf cu smartphone-ul din dotare, iar aparatul va sti exact de ce doza de lapte are nevoie bebelusul tau in functie de varsta si de ora de masa, cata apa, cum evolueaza alimentatia sa.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar