Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cum sa nu furi o masina

/
/
/

Telefoanele mobile sunt mereu utile, iar functia de a le imperechea cu masina ta, pentru a le putea controla direct de la bord, fara a mai fi nevoit sa le atingi, este foarte practica… dar nu daca ai furat masina.

Un cetatean al orasului Baltimore, din SUA, s-a trezit peste noapte ca i-a disparut masina, un Jeep Renegade, dupa ce casa i-a fost vizitata de niste hoti care i-au gasut cheile.

Masina lui a disparut trei luni de zile, fiind in posesia criminalilor timp de 10 zile, care au tot mers cu ea pana cand a ramas fara benzina. Aceste minti criminale au facut insa o mica greseala… adica pe langa faptul ca s-au lasat filmati atunci cand au jefuit casa. Si-au imperecheat telefoanele cu masina, prin Bluetooth, iar apoi au uitat sa le stearga de acolo.

Se intampla ca victima sa lucreze la o firma de ciber-securitate, si sa aiba colegi suficient de priceputi incat sa gaseasca contul de Instagram al unuia din criminali, bazat pe codul de identificare al telefonului. Contul este plin cu poze personale, asa ca identificarea sa nu ar fi tocmai dificila.

Politia se foloseste acum de aceste informatii pentru a da de urma restului hotilor.

Morala povestii: Nu mai furati masini… sau telefoane, in general lucruri.

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar