Gaming

Cum să joci ca Bigfoot în GTA 5

Încă de pe vremea lui GTA San Andreas, umbla vestea că ar fi un Bigfoot e undeva pe aproape de Los Santos, și cu GTA 5, prezența sa fost confirmată. Dar pentru că asta nu era suficient, acum poți chiar juca în rolul lui Bigfoot.

Pentru a putea căpăta control asupra acestui văr îndepărtat al lui Chewbacca, va trebui să îndepliniți o serie de criterii oarecum ridicole. Are sens, având în vedere cât de ridicole erau teoriile fanilor despre ce trebuia să faci în San Andreas pentru a da de urma sa.

Mai întâi de toate, ai nevoie de cea mai recentă versiune de GTA 5. Apoi, trebuie să fi terminat povestea jocului, iar în misiunea în care dădeai de o creatură păroasă ce semăna cu un Bigfoot, să fi ales să nu o omori.

Iar acum vine partea complicată. Trebuie să găsești un cactus halucinogen de aur, unul din acele payote care permit personajelor să aibă halucinații. Pentru a face asta, trebuie să fii într-un anumit loc, într-un anumit moment, în anumite condiții.

Locația este lângă un copac din Chiliad State Wilderness, timpul este între 5:30 și 8 dimineața (ora jocului), și, foarte important, trebuie să fie ceață. Dacă nu îndeplinește la literă aceste criterii, atunci cactusul de aur nu va apărea, și singurul mod prin care vei putea juca în rolul lui Bigfoot va fi să modifici GTA 5, ceva ce foarte probabil au făcut mulți încă de la începutul anului.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button