Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cum sa iti construiesti o casca virtuala cu doar 240 de dolari!

/
/
/
/
image

Te-ai intrebat pana acum cum ar fi sa iti construiesti o casca virtuala? Sau daca iti poti construi singur una, fara sa fie facuta din carton sau alte materiale care se transforma in mucilagiu daca sunt expuse la apa?

Ei bine raspunsul este simplu, ieftin si mai ales… printabil. Pentru ca, in ultima vreme raspunsul pentru fiecare intrebare pare sa fie o imprimanta 3D. Noe Ruiz, caruia ii apartine acest concept de casca virtuala printabila, si-a pus in minte sa realizeze de unul singur acest dispozitiv, si, mai mult, a postat pe internet, adica pe Youtube si Adafruit un tutorial extrem de detaliat al procesului, cu amanunte pentru fiecare compoenenta.

Casca foloseste un computer Arduino Micro, la care este legat un display, un senzor de miscare si ceva lentile, iar intreg sasiul este printat cu ajutorul unei imprimante 3D. In mod curios, proiectul este un succes de proportii, fara sa mai astepti dupa Sony, Samsung sau Oculus sa arunce versiunea finala a castilor lor virtuale pe piata.

Nu ne credeti? Uite dovada:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar