Tech&ITPCRSS PaginaDeMedia

Cum sa identifici un cooler AMD Wraith contra-facut?

Pana la aparitia lui AMD Wraith care a fost inclus in pachetul lui FX 8370, cand vorbeam de un cooler stock ne gandeam automat la o bucata inutila de metal de proasta calitate care trebuie inlocuita cat mai rapid posibil. Asta s-a schimbat insa, deoarece AMD a inclus in pachet un cooler asa cum ar trebui sa fie: solid, eficient si silentios.

Asta a atras un grup destul de mare de fani iar succesul primului model s-a resimtit destul de puternic. Asta a condus la lansarea mai multor modele, care mai de care mai variate, de la micutul Wraith Stealth care este numai bun pentru a raci un Athlon sau un Ryzen 3, pana la Wraith Prism, o racire foarte aratoasa pentru fanii AMD care vor un cooler stock pentru Ryzen 7-le lor.

AMD Wraith Cooler Line-Up

Automat, lumea s-a intrebat ce urmeaza; poate un cooler cu mai multe heatpipes?! Ei bine, un astfel de model a aparut undeva pe internet si are cu 50% mai multe heatpipe-uri decat modelul cu care eram cu totii obisnuiti. Oamenii au inceput sa se intrebe care e treaba: poate este cooler-ul stock creat pentru Ryzen 9 3950X sau cine stie.

Ei bine, se pare ca aceste presupuneri nu sunt reale. Nici macar cooler-ul in sine. Bine, fizic acesta exista, insa AMD ne informeaza ca nu este creat de ei ci este doar un model contra-facut. Acesta foloseste imaginea specifica Wraith, alaturi de logo si design-ul de produs al acestuia fara ca AMD sa fie de acord cu asta. Cu atat mai mult, pe contul de Twitter oficial al companiei a fost postata o declaratie care ne ofera detalii amanuntite despre toate produsele AMD Wraith; o lista care nu include un model cu sase heatpipe-uri.

Pe cat de frumos ar suna ca Wraith Prism sa primeasca un upgrade, nu cred ca se va intampla foarte curand. Oricum este un cooler bun si asa, mai ales ca testele noastre pentru AMD Ryzen 9 3900X au fost facute tot cu acest cooler montat si a facut fata cu succes unui astfel de monstru, chiar daca pe partea de zgomot a fost putin mai mult decat mi-as fi dorit.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button