MORE

Alternative la Spotify in Romania

Pentru cei care considera VPN-ul ca fiind o modalitate greoaie prin care sa foloseasca Spotify in Romania, va oferim alternativele decente la acest serviciu.

1. Deezer. Disponibil si prin Orange, dar si prin plata stand-alone sau in-app purchase din aplicatia de mobil, acesta ofera o larga verietate de piese la dispozitia oricarui utilizator care cotizeaza 5 euro prin Orange sau 7 euro prin plata direct la ei. In varianta free, poti asculta orice melodie, insa doar 30 de secunde.

Screenshot 2014-04-28 12.30.24
2. Zonga. Lansat de Trilulilu, este un serviciu similar Deezer, insa este disponibil prin Vodafone, nu Orange. Acesta costa 17 lei pe luna pentru planul Full, care include acces pe PC, pe mobil, Smart TV si nu are reclame. Pentru planul Home abonamentul este de 11 lei pe luna si include acces la acest serviciu fara reclame pe PC si Smart TV. Fara acces pe mobil. In varianta free, Zonga ofera acces doar pe PC si este sustinut de reclame.

Screenshot 2014-04-28 12.30.41
3. Grooveshark. Un serviciu care in linii mari se sustine din reclame. Cu 9$/luna sau 90$/an, platitorul are parte de lipsa prezentei reclamelor, skin-uri pentru site, visualisers, dar mai important decat acestea, este accesul la aplicatiile de Android si iOS. In plus, pe iOS aplicatia este disponibila doar in Cydia, desi iPhone-ul trebuie sa fie jailbreak-uit.

Screenshot 2014-04-28 12.31.06
4. SoundCloud. Nu e tocmai un serviciu precum celelalte, aici fiind prezente doar mix-uri ale melodiilor existente si creatii proprii ale muzicienilor de peste tot ce vor sa isi expuna munca. Chiar si asa, e o modalitate excelenta de a descoperi si asculta muzica noua. Si acesta are optiuni pentru cont premium. Una dintre ele este de 3 euro pe luna sau 29 de euro pe an si include 4 ore adunate de upload pe luna, 1000 de descarcari/sound si alte mici beneficii legate de interfata contului, precum ascunderea comentariilor din propriile track-uri. Varianta Pro Unlimited, de 9 euro pe luna sau 99 de euro pe an, permite numar nelimitat de ore de upload, download nelimitat si micile beneficii disponibile si la varianta mai ieftina. Dupa cum puteti vedea, variantele Premium ale SoundCloud-ului sunt destinate artistilor care vor sa isi posteze muzica. Ultilizatorii free nu au limita la ascultare, la device-uri sau la tara din care provin. Si chiar si asa, pot uploada 2 ore de muzica pe luna si au parte de 100 de download-uri.

Screenshot 2014-04-28 12.31.26
Desigur, pentru a folosi Spotify in Romania e nevoie doar de un VPN pentru a crea un cont. Apoi trebuie, o data la maxim 14 zile, sa te loghezi iarasi cu VPN, sa vada Spotify ca nu ai plecat din State mai mult de doua saptamani. Problema intervine atunci cand vrei sa platesti serviciul premium de 10$/luna pentru acces nelimitat la piese de pe dispozitivele mobile. Ai nevoie de un PayPal sau de un card de pe unul din teritoriile in care Spotify este disponibil oficial.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Cum se fac înregistrări de voce cu sportify? Nu gasesc decât muzica si asta nu ma intereseaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button