MORE

Cum sa faci The Witcher 3 sa arate mai bine

The Witcher 3 este deja unul dintre cele mai aratoase jocuri de anul acesta, unul care devoreaza memorie video cu la fel de multa bucurie precum sacadeaza pe un Q6600 si un HD5850 prin Novigrad de parca ai juca Crysis 2 pe un Athlon 64 cu 1GB de RAM. Dar poate arata si mai bine, daca dispui de suficienta memorie video, recomandabil macar 3GB.

Un fan al comunitatii de modding a jocului, intitulat HalkHoganPL, a realizat o modificare foarte placuta pentru The Witcher 3, care altereaza o parte din texturile jocului. Unul din ultimele update-uri facut de catre CD Projekt programului de editare permite acum implementarea de texturi proprii, asa ca era inevitabil ca fanii sa inceapa sa adauge detaliu acolo unde CD Projekt a incetat.

Modificare sa adauga texturi care dau o nota mai mare de realism si imersiune mediului. Pietrele par mai solide, mai pietroase daca vreti, avand mai mult detaliu. Copacii arata mai mult a copaci cu frunze, in loc de bucati de lemn cu BMP-uri verzi lipite pe crengi. Zapada are ceva mai multa definire decat un simplu strat de chestie alba asternut pe ecran. Pana si acoperisul cladirilor a fost transformat din tigla rosiatica monotona in ceva care arata mai mult efectele trecerii timpului.

b0db103f001ce2c056640e61

e31ef28200165cbd56640e4f

Puteti descarca modificare de pe Nexus Mods. Inca se mai afla in dezvoltare, asa ca lucruri noi sunt adaugate frecvent.

[The Witcher 3 Forum]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close