MORE

Cum sa faci misto de razboiul dintre iOS si Android si nu numai, intr-un singur video!

Te-ai intrebat cum sa ai putea sa faci misto de razboiul dintre iOS si Android intr-un singur video? Daca da, clipul de mai jos este exact ceea ce cautai.

Razboiul utilizatorilor anumitor platforme mobile si fanatismul acestora a fost adesea parodiat si aratat cu degetul, fiecare tabara crezand ca este mai buna decat cealalta, si oferind argumente mai mult sau mai putin valide. Acest lucru nu se opreste doar la terminalele mobile, ci si la console, razboiul dintre detinatorii unei console impotriva celorlalti fiind chiar subiect de documentar. Totusi, asta nu i-a oprit pe oamenii cu capul pe umeri sa ironizeze ambele tabere, site-uri de umor precum Funny or Die aflandu-se in aceasta categorie. Pe de alta parte, clipul canalului de youtube Warialasky este de departe cea mai subtila parodie pe care am avut ocazia sa o intalnim in ultimi ani. Umor de buna calitate, lovituri inteligente la adresa ambelor tabere si mai ales mesajul de final, care spune multe. Nu ne credeti? Apasati play!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button