MORE

Cum sa faci League of Legends mai festiv

Din moment ce sarbatorile sunt atat de aproape, iar pe undeva prin tara probabil ninge chiar… nu pe aici, dar undeva, ar fi un moment numai bun ca League of Legends sa capete un strat de haine mai festiv.

Dar cum cei de la Riot tind sa se miste ca niste melci cand vine vorba de orice altceva in afara de distrugerea personajelor clasice (Serios, Mordekaiser nu mai are armura de metal pe W!?), jucatorii trebuie sa se ocupe de asta pe cont propriu. Din fericire, sa faci League of Legends mai festiv este un proces foarte simplu, care nu implica nici un fel de risc.

1.Mai intai veti avea nevoie de o unealta numita Wooxy. Aceasta va permite sa instalati skin-uri noi, fie pentru campioni, fie pentru harti, fara nici un fel de efort. Descarcati aplicatia de aici, o instalati, si sunteti gata sa treceti la pasul urmator.

2.Descarcati variante alternative ale hartii standard. Aveti de ales aici din mai multe versiuni. Puteti opta pentru ceva ca Ice Rift, o varianta inzapezita a lui Summoner’s Rift. Sau puteti lua clasicul Winter Rift, care aduce inapoi infatisarea clasica a hartii, cu oameni de zapada si ornamente la fiecare pas, dar si cu cateva mici defecte, cum ar fi ca harta nu stie ca acum cele doua baze au porti.

3. Intra in programul Wooxy si apasa butonul de Import Skin, apoi selecteaza hartile de acolo de unde le-ai descarcat.

4. Selecteaza harta dorita din imaginile care apar acum in panou si apasa Install.

5. Incearca sa nu faci feed sau sa iti injuri coechipierii.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button