MORE

Cum sa faci GTA 5 sa arate si mai bine. The Pinnacle of V – World Enhancement Project

Fanii lui GTA 5 nu inceteaza sa munceasca pentru a face jocul sa arate atat de bine incat l-ai putea confunda cu realitatea, sau cel putin cu una din acele demonstratii tehnologice care niciodata nu se materializeaza sub forma de joc.

The Pinnacle of V – World Enhancement Project este un efort foarte ambitios care nu doar ca se foloseste de efecte de Reshade, SweetFX si ENB pentru a imbunatati grafica, dar adauga direct elemente noi, cu un detaliu mai bun, in joc. Admirati doar aceste imagini si clipul video de mai jos.

Modificarea altereaza vremea, face apa sa para mai realistica, genereaza umbre mai profunde, amplifica efectele vantului, mareste distanta de vedere, imbunatateste reflexiile, adauga pana si iarba mai credibila.

Daca decideti sa instalati aceasta modificare, sper ca aveti un PC puternic, pentru ca texturile pe care le foloseste sunt de 4K pentru nori, apa, cer, plante, sange, foc, pana si pentru picaturile de ploaie.

Masinile sunt singurele care vor fi ceva mai economice, deoarece texturile pe care le folosesc au o rezolutie de numai 2K, dar tot cu mult peste ceea ce ati fi vazut in mod normal in GTA 5.

Puteti gasi modificarea The Pinnacle of V – World Enhancement Project pe pagina sa oficiala. Producatorul promite clar ca nu veti vedea cu mult peste 30 de cadre pe secunda chiar si pe sisteme performante, din moment ce arata foarte, foarte bine, iar optimizarea poate ca nu a fost tocmai prioritara.

[DSO Gaming]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close