Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cum să faci GTA 5 100% mai bun

/
/
/

De când a început seria Grand Theft Auto, o constantă a fost mereu adevărată, cea că traficul din joc va face tot posibilul să

irosești muniție pe șoferi afurisiți. Dar acum, există o soluție, în GTA 5!

Prin folosirea unui trainer , un utilizator de Youtube a reușit să creeze o unealtă pe care Rockstar ar trebui să o introducă de îndată ca standard, și retroactiv, în fiecare joc GTA.


Acel trainer vă permite să faceți puțin abuz de fizica jocului, și de modelele disponibile, cum ar fi containere, care pot fi montate pe fața unei mașini foarte mari. Dacă puneți containerul la un unghi corect, obțineți o metodă foarte eficientă de a curăța drumul, și de a vă răzbuna pe toți acei șoferi controlați de AI, care la fiecare ocazie cu putință v-au blocat calea, s-au izbit de voi și în general au făcut suficient de multe lucruri rele încât să merite să fie propulsați zece metri în aer.

Nici pietonii nu scapă. Tot ce mai lipsește din GTA este o combină, dar atunci am intra într-un teritoriu mai întunecat, care probabil ar necesita transformarea pietonilor în zombies, sau ceva cu a căror transformare în baloți ar fi în regulă ESRB-ul și PEGI. Asta dacă Rockstar va face ceva oficial. Pentru comunitate, nu există limite.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar