Telefoane

Cum sa faci backup la iPhone sau Android

Acest ghid poate fi folosit dacă vă schimbați telefonul vechi cu unul nou și de asemenea dacă vreți să aveți acces la datele personale (contacte, poze, aplicații sau muzică) atunci când telefonul este pierdut sau furat.

Dacă telefonul merge greu și vreți să faceți backup și restore pentru a îmbunătăți experiența, să știți că un backup poate include și aplicația care face probleme, fie că este malware sau nu. Astfel telefonul se va mișca la fel de greu și după backup & restore. Sfatul meu în acest caz este să faceți backup, dar să restaurați doar contactele, apelurile, SMS-urile și nu toate aplicațiile. Aplicațiile pot fi instalate ulterior, una câte una, pentru a vedea care cauza probleme.

Dacă schimbați vechiul iPhone cu unul nou, este necesar un back-up și restaurarea datelor pe noul telefon. La fel în cazul în care schimbați un Android vechi cu cel nou. Dacă treceți însă de pe iPhone pe un telefon Android sau invers, atunci back-up-ul va rămâne acolo, dar datele nu vor trece ușor de pe un telefon pe altul. Cu câteva excepții despre care vă povestesc la final.

Citeste mai departe pe Computerblog.ro

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button