Gaming

Cum sa cresti calitatea stream-ului dintre Xbox One si Windows 10!

Nu putem spune ca in acest moment aplicatia Xbox de pe Windows 10 este finalizata. Mai are mici hibe ici si colo, mai da un crash, in general cand iti este lumea mai draga, *vorbim din experienta, dar, pana la urma este un plus extrem de important pentru posesorii de Xbox One, acestia putand acum sa faca stream intre consola si PC, fara prea mare bataie de cap.

Totusi, calitatea stream-ului dintre Xbox One si Windows 10, cu toate ca arata bine, nu este chiar atat de stralucita pe cat si-ar dori multi gameri, multi alegand sa se joace pe consola, in detrimentul unui stream, in cazul acestuia intervenind lag-ul, mai ales la shootere, dar si calitatea stream-ului in sine.

Lucru care este pe care sa se schimbe, un user de Reddit descoperind cum sa creasca calitatea conexiunii dintre Xbox One si Windows 10 in doar cativa pasi, culmea, procesul fiind extrem de simplu… pentru un utilizator cu niste cunostinte minime cand vine vorba de ceea ce se ascunde sub capota Windows-ului.

OomaThurman a descoperit cum sa activeze optiunea de stream very high pentru aplicatia Xbox cotrobaind prin Windows, detaliind intreg procesul dupa cum se poate vedea aici!

Pasii sunt destul de simpli:

  • Localizeaza „%localappdata%\Packages\” in Explorer.jsonreferences
  • Gaseste folderul „Microsoft.XboxApp.” si acceseaza „Local State”.
  • Deschide „userconsoledata” intr-un editor text, cauta variabila ‘IsInternalPreview’.
  • Seteaza variabila pe  „true”, salveaza documentul si asta este tot.

Articole asemanatoare

Back to top button