Gaming

Cum sa castigi un meci de CS trimitand politia peste competitie!

Cum sa castigi un meci de CS? In general folosind mouse-ul, tastatura si o coordonare de fier intre tine si coechipierii tai. Cam astea sunt criteriile de baza pe care orice jucator, indiferent de joc, le foloseste in shootere, MOBA sau orice gen cu o componenta competitiva online in echipa.

Din pacate in ultima vreme lucrurile nu mai stau asa. Cel putin in State, unde de cativa ani se practica un nou model de a-ti face competitia sa planga… SWAT-ingul. In principiu daca vrei neaparat sa castigi un meci si vrei sa scapi de un membru al echipei adverse care iti umple coechipierii de gloante, ii trimiti pe cap trupele de interventie rapida ale politiei, cu mentiunea ca trebuie sa stii unde locuieste „dusmanul”.

Aceasta practica a fost „pionierata” pe la inceputul eSport-urilor, dar recent incepe sa redevina comuna, multi jucatori de rang mare trezindu-se cu SWAT-ul la usa dupa ce un „binevoitor” i-a instintat ca in locatia respectiva cineva depoziteaza arme, droguri, etc. Un lucru pe care l-a patit si coL.n0thing, un Twitch streamer, care in timpul unui meci de CS s-a trezit cu politia la usa, stream-ul ramand „in picioare” in timp ce el dadea explicatii politiei… sau vedea podeaua de aproape. Inca nu stim exact. 

Jordan Gilbert, dupa ce a fost ridicat de politie si dus la „sectie pentru clarificari” s-a intros pe strem dupa cateva ore, spuand ca a reusit sa clarifice tot, iar ca bomba pe care incerca sa o planteze intr-un bunker antiatomic era doar…digitala. A mai adaugat ca acum intelege mai bine cum functioneaza o sectie de politie inainte sa se apuce din nou de joc.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. are f-ing kidding me? inca unu?pentru o partida de CS GO?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button