Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cum sa castigi un meci de Counter Strike: Global Offensive

/
/
/

Chiar daca sunt multe persoane in ultima vreme care se plang in Counter Strike de cheateri, rusi, polonezi sau jucatori care pur si simplu vin doar sa isi bata joc de meciul tau si de acolo pot sa inceapa o groaza de discutii cum ca Steam ar trebui sa ii filtreze mai bine si sa nu mai permita atata toxicitatea in jocul lor.

Evident, lui Gaben nu ii pasa atata timp cat banii sunt pompati in joc prin intermediul unor produse artificiale care pe vremuri erau gratuite. De asemenea, acuma am vazut ca lumea in loc sa se joace sta la bisnita de skin-uri sau alte iteme. E pacat sa vezi cum se degradeaza o asa comunitate.

Totusi, mai sunt destui jucatori care chiar stiu sa se distrezi si uneori au un noroc tare chior sa dea peste cateva faze foarte simpatice. Unul dintre acestia este livestreamer-ul Summit1G care a avut norocul ca inamicii lui sa vina la momentul nepotrivit pentru ei, dar in momentul potrivit pentru el, astfel incat in urma unui flash un inamic a dat cu „mansarierul” fara sa se uite in oglinda retrovizoare si nu l-a vazut pe Summit, asa ca el a profitat de situatie si a facut ravagii.

Nu mai vorbesc de faptul ca momentul a fost surprins pe livestream si toate lumea a murit de ras.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar