PC&Consoles

Cum s-a descurcat publicul la primul Elusive Target din Hitman

Saptamana trecuta a fost lansata prima misiune de tipul Elusive Target a lui Hitman. Una care, in parerea mea, a fost excesiv de usoara. Dar cumva, publicul general n-a avut aceeasi parere.

Io Interactive a publicat statisticile pentru aceasta prima misiune care poate fi permanent pierduta. Pe parcursul week-end-ului numai 53% din jucatori chiar au reusit sa indeplineasca misiunea cu succes. Asta inseamna ca aproape jumatate din cei care joaca Hitman au esuat complet, fie pentru ca tinta a scapat, fie pentru ca 47 a fost omorat inainte de a-si indeplini obiectivul sau inainte de a pleca din zona de misiune.

hitman elusive

Statisticile mai arata si faptul ca cele mai bune scoruri au fost pe PC. Jucatorii de top au obtinut scorurile cele mai bune pe aceasta platforma. Pe locul al doilea s-a aflat Xbox One, iar pe ultimul loc a fost consola Playstation 4.

Dintre toti jucatorii, aproape 10% au reusit sa obtina un rating de Silent Assassin, insemnand ca au completat obiectivul perfect, fara a fi detectati.

Personal, nu pot intelege ce a fost asa greu la aceasta misiune. Daca selectai sa faci spawn ca un membru al echipei tehnice, incepeai jocul chiar in fata usii la incaperea unde se afla tinta. Sigur, mi-a luat o jumatate de ora de scotocit pe la etajul superior sa imi dau seama de asta, avand falsa impresie ca misiune va fi super-grea, si ca urmare tinta va fi ascunsa acolo sus, poate prin pod, si bine pazita. Dar cand mi-a picat fisa, asasinarea efectiva a durat mai putin de un minut. Sincer, e doar vina mea, pentru ca in trailer arata clar ca era la primul etaj.

Nu s-a spus cand va sosi urmatorul Elusive Target. Sper doar sa fie in curand si sa ridice nivelul de dificultate. Io Interactive se va folosi de feedback-ul primit atat direct de la jucatori, cat si indirect din modul in care au parcurs misiunea, pentru a regla misiunile care vor urma.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button