MORE

Cum poti vorbi ca un droid din Star Wars

Robotii din Star Wars, cei care nu sunt enervanti ca C-3PO, pot fi foarte adorabili, iar o parte importanta din asta este modul in care acestia se exprima in mod auditiv. Acele zgomote neinteligibile au farmecul lor, iar acum si tu poti suna exact ca ei.

Un designer de electronice din Canada a creat o casca in stare sa te transforme intr-un droid din Star Wars. Aceasta este echipata cu lucruri precum un microfon, un emitator si un difizor care are cateva efecte foarte interesante.

In primul rand, atunci cand detecteaza ca vorbesti, va incepe sa emita aceleasi zgomote ca R2-D2 si BB-8. Dar asta nu este totul. Daca o alta persoana are o casca similara, atunci tot ceea ce spui va fi transmis, in limbaj normal, printr-un emitator catre catre a doua casca. In asa fel, vei putea conversa cu cealalta persoana, desi practic tot ce se va auzi din afara va fi o serie de blipaituri.

Aceste casti nu au nici un fel de pret momentan, desi probabil cineva de la Disney va sari sa le breveteze in urmatoarele 12 de minute si va incepe sa le vanda in magazine.

Daca vreti o casca de droid Star Wars, va trebui sa o faceti manual, folosind echipamentul si diagramele care sunt listate pe Hackster.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button