TECH

Cum poti repara o pereche de casti stricate

Atunci cand achizitionezi o pereche de casti serioase, exista mereu teama ca intr-un mod sau altul vei reusi sa le strici, iar intreaga investitie va fi pierduta. Motiv pentru care multi vor gravita mai mult catre casti care atunci cand se strica nu prea reprezinta cine stie ce pierdere.

Cea mai comuna metoda prin care asta se poate intampla este prin ruperea cablului. Daca vi s-a intamplat asta, atunci sa nu va fie teama, pentru ca exista o solutie foarte simpla prin care castile pot fi reparate.

Site-ul Ask.Audio a realizat un tutorial detaliat prin care vi se arata pas cu pas exact ce trebuie sa faceti pentru a repara castile prin atasarea unui jack audio nou acolo unde cablul a fost rupt.

Desigur, veti avea nevoie de cateva lucruri, precum un aparat de lipit, niste clesti si ceva timp liber, dar este o solutie mai ieftina decat cea de a cumpara o pereche de casti noua. Asta daca nu cumva ati optat sa mergeti pe calea si mai simpla, cea de-a cumpara o pereche de casti nu foarte bune, dar care costa aproape nimic.

[Ask.Audio]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button