MORE

Cum poti ocoli ecranul de blocare al unui iPhone 6

In vremurile de alta data, exista o mica exploatare in Windows 95 care iti permitea sa ocolesti protectia de parola a unui PC printr-o succesiune comica de comenzi. Eh, acea traditie este vie si continua cu iPhone 6.

In momentul actual exista nu una ci doua metode prin care poti ocloi ecranul de parola al unui iPhone, ambele implicand Siri.

Prima metoda este destul de simpla. Trebuie sa apesi butonul de invocare a lui Siri, sa o intrebi cum este vreme, iar cand afiseaza prognoza, sa tii apasat pe ecran pana cand apar optiunile de Add si View. Apoi apesi View, iar cand apare browser-ul Safari, apesi Home si vei fi inapoi pe ecranul principal, ocolind necesitatea de-a introduce parola pe ecranul de blocare a telefonului.

Metoda a doua este ceva mai complexa, dar merge pe o idee similara. Puteti urmarii pasii din videoul de mai jos, sau puteti citi secventa de sub acest video.

https://youtu.be/lQUIdnkmurI

O invoci pe Siri, o intrebi cat este ceasul in timp ce scrii aleator ultimele doua caractere ale parolei, de acolo dai pe ceas, apesi butonul de adaugare a unei locatii noi, apesi pe cautare, scrii orice, selectezi ce ai scris, cand apare pop-up-ul de Share dai pe Send Message.

De acolo, in campul To scrii ceva aleator, il selectezi, creezi un contact nou cu acel nume, apesi butonul de adaugare o unei poze noi, iar de acolo apesi butonul Home.

Sper ca acest ghid sa nu duca la o crestere a numarului de iPhone-uri disparute.

[Startup Pannel]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button