GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Cum poți experimenta Cyberpunk 2077 din perspectiva 3rd person?

Jocurile open-world au fost asociate cu perspectiva 3rd person încă de la succesul lui Grand Theft Auto III. Lansat în 2001, jocul oferea o lume tri-dimensională pe care jucătorii o puteau explora după bunul plac. De atunci, obsesia dezvoltatorilor de a crea lumi cât mai realiste a dus la apariția a tot felul de jocuri interesante; sau nu. Una dintre semințele plantate de Rockstar la începutul mileniului a evoluat și s-a transformat în Cyberpunk 2077. Doar că jocul abordează lucrurile din perspectiva persoanei întâi, iar mulți fani și-au exprimat dorința de a juca 3rd person.

Review Cyberpunk 2077

Din fericire, jocul funcționează foarte bine pe PC, unde se întâmplă să fie și cea mai activă comunitate de modding. Așadar era doar o chestiune de timp până când Cyberpunk 2077 să poată fi jucat 3rd person. Un mod a fost postat pe Nexus Mods și îți oferă posibilitatea de a alege dintre patru camere atunci când explorezi Night City.

Asta înseamnă că în sfârșit, hainele și aspectul personajului tău nu vor mai avea doar rol de tapet în meniuri. Iar trecerea în 3rd person vine cu avantajele și dezavantajele sale. Printre punctele pro, vei avea mai multă libertate și o vedere periferică mai bună. Asta a fost o problemă a lui Cyberpunk 2077 încă de la lansare. Pe partea negativă a lucrurilor, în maniera tipică deja pentru acest joc, modul va crea tot felul de anomalii, așa că îl instalezi pe propria răspundere.

Instalarea nu este cea mai ușoară și modul nu funcționează optim, însă este un început interesant pentru fanii lui Cyberpunk 2077. Cu ajutorul comunității, echipa de la CDPR poate transforma un joc deja bun, într-o operă de artă. Un joc care să pună capac industriei. Pot visa, da?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button