MORE

Cum poti accesa Widgets din orice aplicate de Android

Ani de zile, unul dintre cele mai mari avantaje pe care le avea Android fata de iOS era suportul pentru widgets. Acele chestii pe care le poti pune pe ecran pentru a-ti oferi diverse informatii.

Mereu sunt utile, mereu sunt practice, dar cam incomod de accesat cand esti deja intr-o aplicatie, in special una care se incarca greu si manaca toata memoria pe care o mai ai libera la telefon. De aceea exista acum o solutie pentru asta, sub forma aplicatiei Snap. Aceasta permite crearea unui fel de sertar pentru widgets care poate fi mereu accesat prin simpla coborare a barei de stare, cea pe care gasiti de obicei notificari, bateria si alte astfel de lucruri.

Sertarul va umple apoi temporar ecranul, permitandu-va sa va uitati la acele widgets, dupa care puteti sa il inchideti la loc, fara sa mai iesiti din aplicatia curenta.

Aplicatia Snap vine in doua variante, una gratuita care are suport pentru numai trei widgets, plus una platita care indeparteaza aceasta limita. Aplicatia poate fi gasita pe Google Play.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button