MORE

Cum iti poti monitoriza casa cu un telefon

Daca doriti un sistem de monitorizare si securitate pentru casa voastra, dar nu va permiteti unul, exista o solutie foarte rapida si economica, numita Perch.

Acest sistem functioneaza foarte bine daca se intampla sa aveti la indemana un numar de telefoane, tablete, PC-uri, sau in esenta orice are un webcam, pana si un televizor.

Perch functioneaza prin legarea la o singura retea, folosind o aplicatie de Android, a tuturor acestor dispozitive, transformandu-le astfel intr-un sistem de supraveghere personal.

Si fiind vorba de dispozitive echipate cu functii de comunicare, nu doar ca veti fi avertizat pe telefon oriunde ati fi ca ceva misuna prin casa voastra, dar  mai si primiti un video cu ultimele minute si chiar puteti vorbi cu oricine ar fi in casa voastra. In cazul in care este vorba doar de copii care au inceput sa alerge de colo colo, le puteti spune sa se calmeze. Le puteti chiar inchide televizorul daca se uitau la desene in loc sa isi faca temele.

Daca era vorba de un hot, probabil ii puteti spune ca toata casa este bantuita. Hotii tind sa fie superstitiosi.

Ce probleme de securitate prezinta Perch, este cam neclar in acest moment. Daca aplicatia nu foloseste criptare la fiecare pas, atunci ar fi cam usor ca cineva sa spioneze utilizatorii acestei solutii.

[Perch]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button