Gaming

Cum funcționează Shadowplay Highlights

Când Nvidia a lansat Shadowplay ne-a oferit o metodă destul de elegantă de-a înregistra video tot ce se întâmplă pe PC, fie că este vorba de jocuri, sau desktop.

Are însă o problemă, ce te faci dacă nu ai cheful sau uneltele pentru a edita tot ce ai înregistrat pentru a face un singur clip cu cele mai bune secvențe? Pentru asta ai Shadowplay Highlights. Funcția nouă dezvoltată de Nvidia vă permite să săriți peste toate partea de editare, păstrând doar secvențele care sunt relevante, doar cele pline de acțiune.

Are însă un mic dezavantaj. Shadowplay Highlights este limitat doar la jocurile care suportă direct funcția, ce trebuie implementată de dezvoltatori. În acest fel funcționează în același mod ca Ansel, așa că nu are o răspândire prea mare. Highlights poate fi găsit momentan la jocuri de multiplayer, precum PlayerUnknown’s Battlegrounds sau LawBreakers.

Totuși, pentru că dezvoltatorii trebuie să îl implementeze manual, pot să stabilească foarte clar și coerent ce se va înregistra. Puteți vedea mai jos o listă a opțiunilor pe care vreți să le vedeți la o înregistrare făcută în LawBreakers:

Iar lista continuă dincolo de ce încape pe ecran. Practic, puteți păstra doar ceea ce vreți, sistemul de înregistrare fiind declanșat de evenimentele respective din joc, capturând atât secvența în sine cât și o porțiune dinaintea sa, pentru a putea aprecia măiestria execuției. Asta sau pentru a putea aprecia cât de bine ați putut nimeri un copac cu o mașină în așa fel încât ați explodat, alături de toți cei care și-au pus încrederea în aptitudinea voastră de-a pilota o dacie.

Apoi, după ce ați obținut un clip care credeți că ar putea fi amuzant pentru alții, îl puteți încărca direct din interfață pe Facebook sau Youtube. Asta, desigur, dacă v-ați legat deja conturile de pe aceste rețele de socializare de GeForce Experience.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button