Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cum este construit un Steam Controller

/
/
/

Daca ati fost vreodata curiosi sa vedeti cum este construit un Steam Controller, Valve a realizat un scurt documentar in care este prezentat pas cu pas fiecare element din productia acestui gamepad, incepand cu asamblarea liniei de productie intr-o hala complet goala.

Avand pe fundal ce altceva mai bun bun ca o melodie din Portal, mini-documentarul vizual acopera asamblarea gamepad-urilor, testarea lor si impachetarea lor, un procedeu care implica foarte multe roboti care nu par sa aiba dozatoare de nuerotoxina, dar niciodata nu poti fi sigur. Merita mentionat ca productia s-a efectuat in SUA, nu in China, asa ca neurotoxina ar fi fost usor de observat.

Pe langa asta, Valve a mai dezvaluit cateva informatii noi despre ce optiuni va primi Steam Controller, si cateva secrete care exista deja in el. Spre exemplu, puteti folosi giroscopul integrat in gamepad pentru a va ajuta sa tintiti. Da, mai tineti minte cum la orice joc de curse de pe Terminator inclinati controller-ul din reflex in viraje? Eh, cu Steam Controller asta chiar face ceva.

Dispozitivul se mai pregateste pentru o serie de noutati, cum ar fi abilitatea de a migra setarile de la un sistem la altul, chiar si daca nu joci pe contul tau de Steam, si abilitatea de a folosi Steam Controller chiar si pe jocuri care nu sunt nativ suportate de Steam, dar care au fost adaugate manual in biblioteca.

[Valve]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar