MORE

Cum arata Star Wars Battlefront 3

Star Wars Battlefront se apropie de lansare, o reimaginare si repornire a seriei, numeric al treilea titlu din serie. Insa nu este primul Star Wars Battlefront 3, deoarece inainte de a fi pus pe butuci, proiectul se afla in dezvoltare la studioul Free Radical.

Canalul de Youtube PtoPOnline, cel care a dezvaluit imagini din varianta alpha a lui Star Wars Battlefront 3, a publicat recent noi imagini dintr-o varianta de testare si mai completa a jocului. Una care arata foarte bine combinatia de lupte terestre si stelare, o nava fiind capabila sa decoleze de la sol si sa ajunga pana in spatiu.

Aceasta componenta era foarte importanta pentru Battlefront 3, fiind la vremea sa o inovatie. Aproape nici un alt joc de pe piata nu permitea ceva. Practic, trebuia sa te uiti la jocuri precum Elite 2: Frontier, vechi de 20 de ani, pentru un astfel de element de gameplay.

Din fericire, aceasta functie urmeaza sa fie integrata acum in Elite Dangerous, in Star Citizen, in No Man’s Sky, in general in jocuri de scara masiva. Desigur, implementarea din Battlefront 3 nu era pentru un joc de scara masiva, ci pentru un FPS de multiplayer, dar comparativ cu celelalte titluri din serie, tot era vorba de un element care marea foarte mult scara jocului.

Battlefront 3 ar fi avut o poveste care sa urmareasca o cale alternativa povestii lui Star Wars, una in care alegerile jucatorului aveau un efect, ducand la lucruri precum un Obi Wan Sith.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button