PC&Consoles

Cum arata prototipul Playstation facut de Nintendo si Sony

Cu mai bine de 20 de ani in urma, Nintendo si Sony au initiat o colaborare in vederea realizarii unei console capabile sa ruleze jocuri de pe disc. Ca un fel de Super Nintendo combinat Playstation. Proiectul nu a fost dus pana la capat, dar cei de la Sony au fost incantati de idee, asa ca au mers mai departe pe cont propriu si asa a luat nastere Playstation. Unul din singurele prototipuri ale consolei Nintendo-Sony a fost luat recent la bani marunti, desfacut si analizat in detaliu, iar acum puteti vedea si voi totul.

Proprietarul actual al consolei a imprumutat prototipul, numit SuperDisc, emisiunii Ben Heck Show, atat pentru ca cineva care are cunostinte de electronica sa aiba ocazie sa analizeze in detaliu dispozitivul, cat si pentru ca nu functioneaza in totalitate cum trebuie. CD-ROM Drive-ul unitatii nu functioneaza si are chiar probleme de redare a componentelor video si adudio.

Emisiunea de mai jos arata in detaliu configuratia hardware a consolei, dezvaluind lucruri precum un conector pentru o unitate separata de dischete care urma sa fie disponibila in Japonia si foarte multa tehnologie Sony integrata pe langa componentele de baza ale unui Super Nintendo. Pana si caseta care a venit cu aceasta consola a fost desfacuta si luata la bani marunti.

Abia in a doua emisiune, de pe la sfarsitul saptamanii, va fi reparata consola.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button