GamingPC&ConsolesTech&IT

Cum arată Playstation 5 în mișcare

Sony a confirmat acum ceva timp că lucrează la o nouă consolă Playstation, ce promite să ofere o varietate de îmbunătățiri față de generația curentă. Printre aceste îmbunătățiri se numără și folosirea unui alt mediu de stocare decât un HDD de zi, ce va oferi un spor considerabil la viteza de încărcare a jocurilor, și nu numai.

Dar una este să citești despre detaliile noii console, și alta este să vezi cu proprii ochi exact cum se comportă noua generație în mișcare. Iar Sony a oferit tocmai asta în cadrul unei prezentări recente. Compania a făcut o comparație atât între timpii de încărcare dintre PS4 și următoarea generație, cât și între viteza de streaming de care sunt capabile cele două console. Pe partea de încărcare, consola a fost capabilă să reducă un la nici măcar o secundă o procedură ce ar fi luat în mod normal 8 secunde. Dar mai important, din cauza SSD-ului se pot face acum veritabile minunății pe partea de streaming de conținut pe Playstation 5.

 

O secvență din joc a fost parcursă la o viteză foarte mare, fără să fie evidentă vreo încetinire sau blocare temporară, pentru a permite conținutului să se încarce. Jocurile din ultimii ani se bazează foarte mult pe funcția de streaming de texturi, sau de conținut în general, iar faptul că această procedură poate fi făcută la o asemenea viteză fără probleme reprezintă o veste bună pentru cei care visează la un viitor în care personajele de jocuri nu se vor mai mișca precum melcul, sau funcțiile de Fast Travel nu vor mai necesita timpi de încărcare.

Sony a mai prezentat și această fișă menită să ne amintească ce are pregătit pentru Playstation 5, dar și despre ce nu a vorbit încă.

[Overclock 3D]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button