Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cum arata omagiul Robin Williams in World of Warcraft

/
/
/
/
image

Am tot amintit de tragica moarte a actorului Robin Williams si de faptul ca acesta a fost o mare pierdere pentru cinefili si pentru gameri. Tot in alte articole am amintit ca Blizzard planuieste un omagiu Robin Williams in World of Warcraft. Ei bine, acesta este „on line”.

Dupa ce Blizzard au confirmat faptul ca va exista un tribut Robin Williams, toata lumea a speculat care dintre personajele pe care regretatul actor le-a interpretat va fi imortalizat in WoW. Asta pana cei de la Wowhead au gasit modelul personajului in joc si cu totii am stiut ca…este vorba despre duhul din Lampa lui Aladin. Ce este mai interesant, este faptul ca acest omagiu Blizzard este acum LIVE in beta-ul pentru Warlords of Draenor, personajul care il portretizeaza pe Williams aflandu-se intr-o… LAMPA.

Si asta nu este tot. Wowhead au mai gasit cateva saluturi pe ici pe colo pentru actor, unul dintre ele fiind un ou spart cu ceva electronica in interior, o referinta la serialul care l-a facut celebru pe Williams – Mork and Mindy. Printre alte zvonuri, am mai auzit din diverse parti, pe care nu le putem confirma inca drept surse oficiale, ca vor mai exista referinte in joc pentru Mrs. Doubtfire si Toys, doua filme in care actorul a jucat in trecut.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar