PC

Cum arată o placă de bază AMD X370

Ne aflăm la sfârșit de an, iar fanii AMD, sau cei care speră la un upgrade ieftin pentru procesor, visează la seria Summit Ridge și al său Ryzen.

Dar pentru a putea folosi un astfel de procesor veți avea nevoie mai întâi de toate de o placă de bază. Până acum, modelele high-end au fost destul de scumpe la vedere, dar una a fost zărită de la Gigabyte. Modelul GA-AX370-Gaming K3 a fost capturat în câteva imagini, în varianta sa dinaintea inserării componentelor electronice care fac o placă de bază să fie o placă de bază. Așa că avem parte doar de circuitele integrate, cu suficiente informații despre ce ar trebui să se afle acolo cât să știm cum va arăta produsul final.

Această placă de bază făcută pentru Socket AM4 va avea suport pentru PCI-Express 3.0, dintre care doar un conector va fi 16X, restul fiind 4X și 1X. Placa de bază mai are suport pentru USB 3.1, 8 porturi SATA 3, un conector M.2, DDR4 și chiar un port HDMI. De ce? Pentru că de această dată plăcile de bază AMD vor suporta simultan atât procesoarele high-end cât și seria APU. Așa că veți putea conecta direct la placa video un monitor.

Placa de bază aparent va avea și un VRM cu 7 faze, alături de un conector pe 8 pini pentru procesor. Nu sunt informații despre când va fi disponibilă pe piață această placă de bază, dar probabil nu sunt prea departe. Probabil la CES vom afla mai multe, săptămâna viitoare.

[Overclock 3D]

 

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

4 Comments

  1. Si vesti proaste pentru cei aflati intr-o situatie ca a mea. Chiar mai speram sa se potriveasca prinderile de cooler care le-au tot avut de vreo 10 ani incoace, dar cu pozele astea s-a dus orice urma de speranta. Acum daca nu cumva cei de le BeQuiet! scot adaptoare pentru coolerele deja existente, va trebui sa schimb cooler-ul. Si chiar m-as oftica pentru ca nu a fost chiar asa ieftin Dark Rock Pro 3-ul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close