Telefoane

Cum arată noile Apple AirPods pe interior

Apple a lansat în cele din urmă noile sale căști AirPods, menite să compenseze pentru faptul că noua generație de telefoane iPhone duc lipsă de un jack audio.

iFixit, site-ul celebru pentru dezmembrarea a tot felul de electronice, a încercat să dezmembreze noile AirPods pentru a vedea cât de ușor pot fi desfăcute, cât de ușor pot fi reparate și ce secrete ascund.

Rezultatul a fost destul de previzibil. AirPods au primit un scor de 0 pentru reparație, deoarece nu mai pot fi puse la loc sub nici o formă după ce sunt desfăcute. Necesită prea multă forță și tăierea fizică a carcasei. Nu pot fi nici reparate, așa că dacă se întâmplă ceva cu ele, nu prea aveți nici o soluție decât să cumpărați o pereche nouă. Dacă ar fi vorba de o pereche de căști banale, asta nu ar fi o probleme, probabil trecem cu toții prin cel puțin trei perechi pe an. Dar la cât costă AirPods, s-ar crede că ar avea ceva mai multă flexibilitate în minte când vine vorba de gradul de reparare.

Totuși, la nivel de inginerie, noile căști sunt destul de interesant realizate. Forma lor lungă este făcută pentru acomodarea unei antene iar electronicele sunt foarte bine îngrămădite la un loc. Într-u totul, AirPods reprezintă o creație tehnologică foarte interesantă… chiar dacă sunt imposibil de reasamblat și costă 160 de dolari.

[iFixit]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button