Gaming

Cum arata GTA 2 in ziua de azi?! Extrem de… real!

GTA 2 este unul dintre cele mai laudate, dar si hulite jocuri produse vreodata de Rockstar. Un all time classic, care cu toate ca nu a starnit atatea controverse precum GTA San Andreas, are un loc caldut in inima gamerilor old school, fiind ceva diferit, intr-o lume dominata la vremea aceea de platformere si clone de Doom.

Totusi, cum ar arata un GTA 2 in lumea reala? Ei bine, acest raspuns il putem da… in rusa, avand in vedere ca un grup de tineri, cel mai probabil ajutati de o drona si o camera, s-au gandit sa recreeze o secventa din jocul tineretilor multora dintre noi.

Rezultatul? Ei bine, o explozie de nostalgie si buna dispozitie, cu o lacrima in coltul ochiului… ca acel 486 de pe vremuri s-a dus demult. Chiar si asa, clipul arata extrem de bine raportat la valoarea de productie, iar din punct de vedere exclusiv vizual, acesta emuleaza perfect sentimentul de GTA 2 pe care multi dintre noi il tinem minte. Mai mult, acestia au mers atat de departe incat au inclus si ceva efecte vizuale si sonore din jocul original, dar si secventa in care mori, jucatorul, pentru cei care isi aduc aminte, fiind literalmente imprastiat pe caldaram in GTA 2. (ce vremuri! 🙂

Articole asemanatoare

Back to top button