GamingPC&ConsolesTech&IT

Cum arată control cu RTX activat

Cu un an în urmă, când seria de plăci video RTX a fost anunțată, puteam vedea în prezentarea sa o demonstrație a implementării făcute de studioul Remedy pentru cel mai nou joc al lor. Acum, jocul acela chiar se apropie de lansare, iar numărul de titluri ce folosesc RTX nu va mai fi chiar atât de mic. Bine, nici nu este mare, sau mediu, dar măcar nu mai este minuscul spre inexistent.

Și din moment ce jocul mai are puțin până ce va fi lansat, puteți arunca o privire aspra unei demonstrații a lui Control rulând cu RTX activat. Această demonstrație a fost prezentată la E3 pentru presă, unde chipurile ar fi rulat la 60 de cadre pe secundă. Clipul de mai jos nu merge tocmai chiar atât de rapid, dar tot vă dă o idee generală despre cum arată efectele de iluminare și toate cele în varianta jocului ce se folosește de tehnologia Nvidia.

Control va fi lansat spre sfârșitul lunii viitoare. Nu este o aventură despre călătorit în timp, precum Quantum Break, sau unul despre un scriitor semi-amnezic, precum Alan Wale. În schimb, este un joc la care veți cotrobăi prin sediul unei agenții secrete ce încearcă să limiteze impactul a diverse fenomene paranormale asupra lumii. Lucruri ciudate se întâmplă la fiecare pas.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button